Nastavení cookies
 
 

Clony neprůhledné, průsvitné, barevné

 
Clony neprůhledné, průsvitné, barevné
16. listopadu

V každé firmě se může stát, že potřebuje částečně či zcela omezit vizuální kontrolu některých prostor. Nachází v ní zákoutí, které by nutně nemusel vidět zahraniční majitel, slídivá konkurence či obchodní partner. Nebo jiný případ - nepříjemný soused si stěžuje na "světelný smog" (případně hluk) z otevřených vrat  skladu či dílny při odpolední či noční směně. A do třetice - management chce zajistit soukromí svým zaměstnancům před zraky zákazníků v prodejnách či otevřených provozovnách.

Není nutné hned stavět pevné příčky, nabízí se možnost využití variabilních přehrazení. Použití barevných plachet či clon má několik výhod – rychlá dodávka a instalace, možnost odsouvání a shrnování v případě potřeby, oproti pevným stěnám minimální poškození např. při nárazech techniky v náročnějších provozech.

Neprůhledné neprostupné

Nabízíme přehrazení z šedých plachet šířky až 3 000 mm. Materiál plachty je houževnatý polymar tl. 0,7 mm a  je neprůhledný. Aby byl zajištěn přístup do daných prostor, lze část nebo celé přehrazení posouvat v kolejničce. Vypnutí plachty zajišťuje zavěšená spodní lišta. 

posuvne-plachty.jpg

 

Neprůhledné prostupné

Lamelovou clonu z měkčeného PVC zákazníkovi dodáme dle zvolené barvy. Standardně nabízíme 10 barevných odstínů z lamel šířky 200 mm a tloušťky 2 mm. Pro jiný typ lamel je nutné konzultovat odběrové množství s výrobcem PVC. Barevné plasty jsou ve většině případů neprůhledné.

Clona může být jako posuvná, tak shrnovací. Pro zajištění bezpečnosti pohybu doporučujeme clonu doplnit jedním průhledným pásem, aby nedocházelo ke střetům při souběžném průchodu z obou stran.

 

Průsvitné prostupné

Clona z barevných plastů sníží více či méně světelnou pohodu daného prostoru. 

Jedinou výjimkou je mléčné provedení PVC lamel, které vytváří efekt "slunce v mléku".

Clona je kdekoliv prostupná, ze vzdálenosti cca 1 metru vidíte pouze hrubé obrysy postav, předmětů.